esmaspäev, 5. september 2016

Kuskil miskit toimub

20. august oli ülitore päev. Kõigepealt käisime BestBuy's, et mulle läpakat valida. Siis käisime Hobby Lobby's ja see on megavinge pood. Seal on tuhandeid kodusisustusasju ja ilusate sõnumitega silte ja ma usun, et emps oleks selle poe küll tühjaks ostnud. Ostsime sealt kunstlilled meile köögiriiuli peal olevasse vaasi. Peale seda sõitsime Greentown'i, story siis selline: 2013. aastal sai mootorrattaõnnetuses surma tunnustatud ja armastatud politseinik ja nüüd tema mälestuseks korraldatakse kampaaniat, et liikluses pöörataks rohkem tähelepanu mootorratturitele. Ja sellega seoses me sidusime siniseid lindikesi kõikide tänavapostide, liiklusmärkide ja eriti ühe silla külge. Mulle väga meeldis see, pluss saime õues jalutada ja suve nautida. Tegime seda nende samade inimestega, kellega söömas käisime. Õhtul olime mõlemad Lisaga väsinud sellest sõitmisest ja ringi sebimisest, aga olime oma päevaga väga rahul!

Järgmine päev oli pühapäev ja sõitsime Valparaiso'sse Lisa tütre Chaney juurde, kuna nad just kolisid ja aitasime neil asju vedada ja lahti pakkida. Hommikul üheksast hakkasime minema, kaks tundi sõitsime ja kella kümnest olime kohal, loogiline, eks? Ajavahe on tund aega nende kahe linna vahel, nii et sinna minnes võidame alati tunni, aga tagasi jõuame veel tund aega hiljem. (See pole väga tore.) 
Sain Lisa tütre lastega ka tuttavaks - 12-a Jayma, 5-a Emmy ja 3-a Jaxon, kõik väga lahedad! Nendega koos käisime ka kuskil Itaalia kohas lõunat söömas ja ehituspoodides ja KOMMIVABRIKUS! Seal oli outlet store, aga läbi suurte akende nägi ka vabrikut, kus neid samu komme tehti. Ülimegasuperlahe! (Vollit ei näinud, ta vist polnud seekord tööl või siis oli ta ametis nuppude vajutamisega kuskil tagaruumis.) :D

Emmy ja Jaxon võtsid mind kohe omaks ja tirisid mind enda tuppa mänguasju näitama. Kuna riidekapp on seina sees olev garderoob ja seal palju ruumi, siis ehitasime sinna koopa ja niisama mängisime. Lisa ja Chaney said samal ajal rahulikult kööki lahti pakkida ja lapsed polnud segamas. Ja mul oli ka tore, sest nende pärdikutega juba igav ei hakka. Õhtul sõitsime Kokomosse tagasi ja valmistusin oma esimeseks koolipäevaks..


Hobby Lobby

Sild


Selliseid linte panimegi kõikide postide külge linnas

Candy Factory

Emmy kapis :D